Ügyfeleink

Referenciák

Vélemények

Rólunk mondták

“Ági azon ritka szakemberek egyike ahol a munkatapasztalat és gyakorlat a legjobb arányban találkozik az akadémiai tudással és a tudományos módszertannal. Ennek köszönhetően az üzleti életben megszokott tempó mellett végezte el a rábízott kutatási feladatot ami tökéletesen illett a feszített ütemtervünkbe. Öröm volt  vele dolgozni és biztosan lesz folytatás.”

Székely Zoltán

Székely Family and Co. Llc.

„Ágit egy átfogó piackutatással bíztuk meg, melynek során a fordítási szolgáltatások iránti igényeket akartuk megismerni. Ági nagy szakértelemmel, végtelen türelemmel és kedvességgel látott munkához. Külön kiemelném, hogy laikusok számára is érthetően magyarázta el nekünk, hogy melyik kutatási módszert érdemes választani, segített felderíteni és pontosítani a célcsoportot. Kitartóan, újabb és újabb ötletekkel dolgozott a projekt sikerén. Végül egy részletes, rendkívül hasznos összefoglalót kaptunk, értékes, azonnal átültethető marketing javaslatokkal. Szívből ajánlom Ágit lelkiismeretessége és komoly szaktudása miatt.”

Lévay Paula

Alapító, LanguagePro Fordítói Közösség

“Ági 2021-ben készített a LanguagePro csapatának egy kutatást a fordítói piac igényeiről. Rendkívül alapos és részletes felmérést készített, rávilágított olyan részletekre is, amelyekre mi nem is gondoltunk. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és bármilyen kérdés esetén készséggel segít nekünk.”

Olgyay-Fekete Judit

Vezető, LanguagePro Fordítói közösség

„Kezdő vállalkozóként találkoztam Ágival, aki teljesen más marketing szemlélet mutatott be nekemt B2B szektorban, mint amivel előtte találkoztam. Mai napig hálás vagyok a kutatásaiért.”

Szepesváry Beatrix

Postcar

Ügyfeleink

Akik már minket választottak

kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba!

6 + 7 =